Er det basseng på Color Fantasy?

Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy. Her kan du kjøpe forfriskninger og spesielt de tre slush-maskinene våre er populære blant barna. Aqualand er helt alkoholfritt.

Hvem er kaptein Kid?

William Kidd, også kjent som «kaptein Kidd» (født omkring 1645 i Greenock, Skottland, henrettet 23. mai 1701 i Wapping, London) var både skipsreder og kaper, men mest kjent som pirat.

Hva kan man gjøre på Color Fantasy?

Color Fantasy byr på et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien, blant annet 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglig gratis show, handlegate med taxfree-butikker, badeland og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt.

Er det basseng på Color Fantasy? – Related Questions

Hvor gammel må man være for å gå på Color Line alene?

Barn som reiser alene:

Av hensyn til barnets sikkerhet har derfor Color Line en regel om at barn som reiser alene på transport må være fylt 16 år. For reiser med Color Lines skip tur/retur med samme skip gjelder egne aldersgrenser.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel?

En voksen person (foresatt) kan påta seg ansvaret for personer under aldersgrensen, men ved reiser som ellers har 20-årsgrense (2-døgns cruise til Kiel) den voksne være over 30 år for å kunne ta ansvaret for personer mellom 16 og 18 år.

Hvor fort kjører Color Fantasy?

MS «Color Fantasy»
Lengde223,75 m
Bredde35,4 m
Dypgående6,8 m
Toppfart22,1 knop

Hvem er størst av Color Magic og Color Fantasy?

Color Fantasy går mellom Oslo og Kiel, og er sammen med søsterskipet Color Magic verdens største cruiseskip med bildekk.

Hvor fort går Color Fantasy?

Fakta om Color Fantasy

Skipet er registrert i Oslo – Norge. Skipet har 15 dekk og kan frakte 2 605 passasjerer, 760 biler har 966 lugarer som rommer totalt 2 400 passasjerer med en marsjfart på 22 knop.

Er det frisør på Color Magic?

Som andre cruiseskip har både Color Magic og Color Fantasy et godt spa- og treningssenter. Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Hvor dypt stikker Color Magic?

M/S «COLOR MAGIC»
Lengde o.a.223,70 m
Bredde mld.35,00 m
Bredde største (brovinger)41,40 m
Dybde i riss h.dk9,70 m
Dybde i riss upper dk (7)21,90 m

Hvor går Color Magic fra?

Color Magic går mellom Oslo og Kiel, og er sammen med søsterskipet Color Fantasy verdens største cruiseskip med bildekk.

Hvor lenge varer showet på Color Magic?

Åpningstider. Showene varer i 50 minutter (35 minutter i skoleferier).

Er det lov å røyke på Kielferga?

Det er absolutt forbud mot å røyke på lugarene. Vær ellers omhyggelig med å slukke sigaretter kun i dertil egnet askebeger. Røyking ombord: Hele skipet er røykfritt innendørs, bortsett fra dedikerte røykesoner (dette gjelder også for el-sigaretter).

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hvor mye koster Color Magic?

I tillegg til de to cruisefergene, har rederiet to hurtiggående SuperSpeed ferger under bygging ved Aker Yards i Finland. Disse skal være klare for levering ved årsskiftet og i april neste år. Totalt vil de fire nye skipene koste 7,5 milliarder kroner.

Når ankommer Color Fantasy?

Color Line er Norges største cruise- og fergerederi, med seks skip på fire fergeruter mellom Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. Color Fantasy og Color Magic, verdens største cruiseskip med bildekk, seiler daglig mellom Oslo og Kiel i Tyskland med avgang kl. 14 og ankomst kl. 10 i begge byer.

Når møtes Color Magic og Color Fantasy?

Mellom kl 23.30 og kl 24.00 ved normale værforhold.

Er det lov å gå i land i Kiel?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Hva er aldersgrensen på Kiel båten?

Cruise (Oslo-Kiel): 20 år.

Leave a Comment