Hva betyr navnet Emilia?

Emilia var på sitt mest populære i 2015 og er for tiden på 53. plass på listen over jentenavn i Norge. Betydning: latin:aemilius på latin: vennlig eller ivrig – økende bruk. Det er 1183 personer i Norge som har dette navnet.

Hvor mange heter Mina?

Mina (navn)
Mina
Mina:4289 kvinner. Rangert som nr. 148.
Andre relaterte navn
Kjæleformer:Miinu, Minette, Minja, Minka, Minkka, Minta, Minttar, Mintoo, Minttu
Andre former:Mine, Minna

Hvor mange heter Melina?

Melina
Betydning:«honning»
Popularitet i Norge (2020)
Melina:560 kvinner. Rangert som nr. 526.
Se også:

1 more row

Hva betyr navnet Emilia? – Related Questions

Hva er det mest populære navnet i 2022?

Klart flest heter Anne, med 70 752 stykker. Inger er det 30 530 jenter/kvinner som heter, og 25 139 ved navn Kari. Alle tre er navn som har vært populære over lang tid, og som også var populære da flere samlet seg om toppnavnene enn det som er vanlig nå.

Når er et navn beskyttet?

Et etternavn regnes som beskyttet dersom 200 eller færre personer i Norge heter det. For at du skal kunne ta et beskyttet etternavn, må alle som allerede heter det, samtykke.

Hvor mange heter Malina i Norge?

Utbredelse
LandNavneform Antall kvinner
SverigeMalin40 751 (2012)
NorgeMalin9 296 (2012)
SerbiaMalina
SomaliaMalinca. 20 000 (2005)

Hvor er Melina fra?

Nettavisen: Melina Johnsen (23), som vokste opp på Hvaler og Ambjørnrød men nå bor i Moss, ble en av profilene i «Ex on the Beach» på Discoverys strømmetjeneste Dplay i 2018. Hun skapt store overskrifter mens «Ex on the Beach» ble sendt på tv.

Hvor mange i Norge heter Milena?

Så populært er Milena:

504 personer har dette navnet. I 2021 var Milena på 389. plass i Topp 710 jentenavn 2021. I 2020 var Milena på 370.

Hva betyr navnet Malina?

Malina, og Maline, er skandinaviske former av Magdalena. Magdalena betyr en kvinne fra byen Magdala, som betyr stor eller tårn. Malina er også i bruk som etternavn. Det har blitt til i Polen av det polske malina som betyr bringebær.

Hva betyr navnet Malou?

Et jentenavn av thailandsk opprinnelse. Malou var på sitt mest populære i 2008. Betydning: thailandsk:navn på en edelsten.

Hvilket navn betyr modig?

Kjønik ble til i tysk på 1500-tallet, først som Köneche. Det har opphav i Konrad. Konrad kommer fra tysk og er satt sammen av to deler som betyr modig (djerv) og rågiver. Kjønik har blitt til med at Konrad fikk kortformen Kone, som ble til Køne på tysk.

Hva betyr navne Marit?

Marit er eit kvinnenamn som går tilbake til norrønt Margrét. Lenger bak kjem det av Margareta laga til det greske ordet margarites som tyder ‘perle’. Dette ordet er opphavleg lånt frå persisk. Namnet har fleire variantar: Marit, Marith, Maret.

Hva betyr Anita på spansk?

Anita er en spansk og italiensk diminutiv av kvinnenavnet Anna eller Ana, det vil si «lille Anna». Navnet Anna er avledet av Hannah som har opprinnelse i det hebraiske ordet for «gunst» eller «nåde», channah.

Hva betyr navnet Lejla?

Et jentenavn av arabisk opprinnelse. Lejla var på sitt mest populære i 2001. Betydning: arabisk:natt, mørke.

Hva er det mest brukte navnet i Norge?

Nora og Noah var navnene flest nyfødte barn fikk i 2021. Navn fra bibelen fortsetter å prege guttenes liste, og for begge kjønn er det flere spennende navn som klatrer oppover. 402 nyfødte gutter fikk navnet Noah eller Noa i 2021. Det er første gang navnet troner helt på toppen av listen.

Hva er det eldste navnet?

Det er funnet flere slike avtaler risset i leire i Sumer, som lå i dagens Irak, men forskerne mener at tavla med navnet Kushim er den eldste.

Hva er verdens populæreste navn?

Muhammad og varianter av dette, er sannsynligvis det mest brukte fornavnet i verden. Det er estimert at omtrent 15 millioner mennesker har dette navnet.

Leave a Comment