Hva er det mest populære navnet i verden?

Muhammad og varianter av dette, er sannsynligvis det mest brukte fornavnet i verden. Det er estimert at omtrent 15 millioner mennesker har dette navnet.

Hva heter flest folk i Norge?

Anne er det vanligste første fornavnet i Norge når vi ser på hele befolkningen. – Hvis vi summerer opp alle navn til alle kvinner, er det 58 852 som har Anne som første fornavn.

Hvor mange i verden heter Liam?

Utbredelse
LandNavneformAntall menn
USALiam
TysklandLiam
NorgeLiam1 329 (2012)
FrankrikeLiam1 999 (2004)

Hva er det mest populære navnet i verden? – Related Questions

Hvilke navn er ikke lov i Norge?

Det som ikke er mulig å bruke er for eksempel banneord, titler (som Konge eller Prinsesse), medisin- og sykdomsnavn, eller fornavn som etternavn og etternavn som fornavn. Man kan sammenfatte det på en veldig enkel måte: Det er ikke lov med navn som kan gi negative assosiasjoner.

Hva betyr Anita på spansk?

Anita er en spansk og italiensk diminutiv av kvinnenavnet Anna eller Ana, det vil si «lille Anna». Navnet Anna er avledet av Hannah som har opprinnelse i det hebraiske ordet for «gunst» eller «nåde», channah.

Hvilket land kommer navnet Liam fra?

Liam er irsk kortform av Uilliam, variant av William. Liam spredte seg til engelskspråklige land og videre derfra på 1990-tallet. William kommer fra tyske Wilhelm, som betyr vilje og hjelm.

Er Liam et guttenavn?

Et guttenavn av engelsk opprinnelse. Liam var på sitt mest populære i 2015 og er for tiden på 3. plass på listen over guttenavn i Norge.

Hvor mange heter Lian i Norge?

103 gutter og 37 jenter har dette navnet. I 2021 var Lian på 388. plass i Topp 681 guttenavn 2021.

Hvor mange heter Bent?

Bent
Bent:2147 menn. Rangert som nr. 252.
Bendt:<200 menn.
Benth:<200 menn.
Bentt:<200 menn.

Er NOR et guttenavn?

Et guttenavn av norrøn opprinnelse. Nor var på sitt mest populære i 2004. Betydning: norrøn:’kommer fra nord’ – Ifølge Orkenøysagaen fikk Norge sitt navn etter Kong Nor som både gutte- og jentenavn, persisk: lys.

Ville guttenavn?

Et guttenavn av finsk-samisk opprinnelse. Ville var på sitt mest populære i 2009. Betydning: finsk-samisk:vilje-hjelm = ivrig kriger.

Hvor mange heter bror?

Bror (navn)
Bror
Bror:516 menn. Rangert som nr. 510.
Andre relaterte navn
Se også:
Relaterte artikler:Lillebror (navn)

Hva er det rareste navnet i Norge?

Det rareste navnet vi har i Norge er vel Espen Thoresen Hværsaagod Takkskalduha. «Urhines Kendall Icy Eight Special K.» Ja, du hørte riktig. Et barn som er oppkalt etter det ulovlige stoffet ketamin. Det uttales forresten «Your Highness» også.

Hvor mange heter Birk i Norge?

Birk (navn)
Birk
Popularitet i Norge (2020)
Birk:1717 menn. Rangert som nr. 280.
Birk som etternavn
Se også:

Hva er Hedda?

Hedda er et kvinnenavn dannet som en kjæleform av navn på Hed- og Had-, som Hedvig, fra gammeltysk Haduwig som betyr «strid». Hedda har norsk navnedag 15. oktober.

Hva betyr Hild?

Hild er et norsk og svensk kvinnenavn med opprinnelse i det norrøne navnet Hildr og kan komme av det norrøne ordet hildr eller det gammelhøytyske ordet hiltja som begge betyr «kamp».

Hva betyr navnet Tuva?

Tuva er et kvinnenavn med opprinnelse i det norrøne navnet Tófa som var en kortform av navn som begynte med Tor- og hadde sluttledd på f- eller v-. Eksempler er Torve som betyr «torden» og «hellig» og Þórfríðr (Torfrid) som betyr «torden» og «vakker». Navnet er en variant av Tove.

Leave a Comment