Hva sa den ene kua til den andre?

To kuer sto på et beite så sa den ene: Møøøø! Da sa den andre: Jøss jeg hadde akkurat tenkt til å si det! Flere fjollete vitser på neste side!

Hva er definisjonen på en vits?

En vits er en vittighet eller kort historie med et overraskende poeng, som er ment å være morsomt. Det kan være en spøkefull bemerkning eller en replikk med et treffende poeng. Ordet vits kan bety mening, verdi eller poeng i setninger som «hva er vitsen med det?».

Hva heter Osteguden?

– “Hva heter osteguden? Jesost Kristost.”

Hva sa den ene kua til den andre? – Related Questions

Hvilken hage trenger ikke å vannes?

10 Hvilken hage trenges ikke å vanne? Svar : Fort auet .

Hva har en hals men ikke hode?

Hva har en hals, men ikke noe hode? En flaske.

Hvis det er 5 epler på benken?

Hvis det er fem epler på benken, og du tar bot to, hvor mange epler har du? Du kommer til en kald vinterhytte og oppdager at du kun har en fyrstikk.

Hvilken due kan ikke fly?

Hvilken due kan ikke fly? Svar: Vinduet.

Når skal man vanne i hagen?

Unngå å vanne i solskinn, da fordamper det meste av vannet med en gang. Noen anbefaler å vanne om morgenen for å unngå at det blir så fuktig klima i hagen på kvelden når sneglene kryper frem, mens andre anbefaler vanning nettopp på kvelden. Uansett bør du ikke vanne midt på dagen.

Hvor ofte vanne hagen?

Det holder å vanne blomsterbedene én eller to ganger i uka. Det er bedre å vanne sjelden med masse vann enn å vanne ofte med lite vann. Når du vanner avkjølt jord om kvelden eller om natten, fordamper det mindre vann enn hvis du vanner varm jord om dagen.

Når skal man vanne planter om våren?

Vann plantene godt

Etter hvert som snøen har smeltet og det blir varmere i luften, er det viktig at du begynner å vanne plantene dine. Når temperaturen stiger blir det fort veldig tørt, spesielt for plantene som står i potter og krukker.

Hvordan vanne i hagen?

Når du vanner, så vann planten need ved roten – ikke bladene. På denne måten får røttene mest mulig fuktighet. Husk å vanne lenge nok til at fuktigheten trenger ned til røttene.

Kan man vanne plen for mye?

En eldre plen med dyp jord trenger ikke en rotbløyte mer enn hver 14. dag. Og for all del, husk at for mye vanning kan være skadelig. Det vil føre til mangel på luft og utvasking av næringsstoffer.

Kan man vanne i sol?

Unngå vanning i solskinn, da fordamper det meste av vannet. Vann helst i overskyet vær og gjerne under eller etter et regnvær. 6. Vanner du i sola, kan du risikere sviskader på enkelte blader og bleking av blomstene – spesielt på mange sommerblomster.

Hva er normal vanning?

Kjenn med fingeren i jorden

Jorden skal normalt sett føles lett fuktig. Dersom den er våt, bør du unngå å vanne. Hell ut overskuddsvann for å unngå at røttene kveles og planten visner. Er jorden hard og tørr, trenger planten noe mer vann, eventuelt at du vanner den litt oftere.

Skal Kala ha mye vann?

Calla-liljen trenger mye vann under veksten og i blomstringsperioder, og må holdes godt fuktig. Røttene må aldri tørke ut i vekstperioden.

Skal planter vannes nedenfra?

– Det er best å vanne nedenfra, det er det plantene er vant til fra gartneriet. Det betyr at du skal helle vann på skålen og gi planten tid. Det er ikke farlig om det er vann på skålen noen timer, men du må altså huske å slå ut overskuddsvannet.

Hvor ofte dusje planter?

De fleste grønne planter lever greit med å få vann én gang i uka, og de bør tørke mellom hver vanning. Grønne planter setter også pris på å bli dusjet med en sprayflaske, og at du tørker støv av bladene av og til. Plantene bør skjermes fra intens solstek sommerstid og kan gjerne gjødsles en gang i halvåret.

Leave a Comment