Hvilken Lydbokapp er best for barn?

Hvilken Lydbokapp er best for barn?
 • Pickatale (Best for barn) Pickatale er den eneste lydbok-appen som er spesielt utviklet for barn og som kun inneholder barnebøker – mer enn 3000 av dem.
 • Fabel. Fabel er en Norsk, populær lydbok-app som også har et stort utvalg barnebøker.
 • Storytel.
 • Nextory.

Hva er den beste Lydbokappen?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Hvor kan man høre lydbøker gratis?

 • Hør lydbok gratis hos Nextory (45 dager)
 • Hør lydbok gratis hos Podimo (45 dager)
 • Hør lydbok gratis hos Fabel (4 uker)
 • Hør lydbok gratis hos Storytel (14 dager)
 • Hør lydbok gratis med BookBeat (45 dager)
 • Biblioteket sin app Bookbites.
 • Gratis lydbøker hos Lydbok.to (Helt gratis)

Hvilken Lydbokapp er best for barn? – Related Questions

Hva er best av Storytel og fabel?

Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Er det lydbøker på Spotify?

For å høre lydbøker på Spotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Er Audible gratis?

Audible er ikke gratis da dette er en abonnementstjeneste. Det sagt, noen av lydbøkene kan imidlertid fås til sterkt reduserte priser og noen ganger helt gratis hvis du er medlem. Som medlem mottar du kontinuerlig poeng som du kan bruke til å kjøpe hvilken som helst lydbok uansett hva den opprinnelig koster.

Er Storytel gratis?

Om Storytel

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Kan man låne lydbøker på biblioteket?

Ditt bibliotek på nett!

Allbok lar deg låne og lese e-bøker og lydbøker fra mange bibliotek. Les rett i nettleseren eller last ned fra Play Store og App Store.

Hvor kan jeg høre på lydbøker?

Når det gjelder utvalg av bøker er appene ulike. Storytel, Fabel og Nextory har det største utvalget av norske lydbøker. Akkurat hvilke bøker som tilbys varierer en del mellom appene. For å finne ut hvilken som passer best for deg, anbefaler vi å benytte deg av den gratis prøveperioden for lytting.

Er BookBites gratis?

BookBites gjør det enkelt å låne e-bøker og lydbøker gratis fra biblioteket.

Hvordan låne lydbok på BookBites?

Last ned appen Bookbites fra Google Play eller App Store. Opprette en bruker og velg ett passord.

Utlånsregler:

 1. Du kan låne 3 titler samtidig.
 2. Utlånstiden er 3 uker. Automatisk innlevering når lånetiden er ute.
 3. Det er ikke mulig å forlenge lånet.
 4. Du kan også reservere inntil 3 titler.

Hva koster fabel i måneden?

Fabel Basis koster 139 kr/mnd. Her kan du lytte så mye du vil til alt innhold, bortsett fra barne- og ungdomslydbøker. Fabel Familie koster 189 kr/mnd, Her får du ubegrenset tilgang til alt innhold og 2 samtidige strømminger. Fabel Familie Pluss koster 229 kr/mnd.

Hva koster Storytel familie?

Storytel Family:

lytt og lese offline. Pris 249 kr/mnd. Prøv Storytel Family gratis her.

Kan man lese på Storytel?

Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Hvem står bak Storytel?

Abonnementet inkluderer også e-bøker. Storytel Norge eies 50 prosent av det svenske lydbokkonsernet Storytel AB, og 50 prosent av Cappelen Damm. Strømmetjenesten administreres av Cappelen Damm. Daglig leder er Håkon Havik, og styreleder er Cappelen Damms konserndirektør Tom Harald Jenssen.

Hvem eier Nextory?

Nextory ble lansert i begynnelsen av september 2015, og var en slags videreføring av tjenesten E 2 Go – som var en e-bokhandel og en Audible-inspirert «polett-tjeneste». Gründer og administrerende direktør Shadi Bitar har hatt med seg sin jevnaldrende fetter Ninos Malki i satsingene.

Hvem eier BookBeat?

BookBeat er en strømmetjenester for e-bøker og lydbøker, og eies av Bonnier Books.

Leave a Comment