Hvilken smartklokke er best til barn?

Nylig ble Xplora X5 Play kåret til den absolutt beste, når smartklokker for barn fra hele syv forskjellige leverandører ble vurdert av Barnebloggen.no tidligere i år. Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner.

Hvem kan ringe til xplora klokken?

Alle ordinære kontakter kan ringe og motta anrop. Dersom de laster ned XPLORA-appen, kan de i tillegg utveksle meldinger (tekst- og talemeldinger, smilefjes, bilder m.m med klokken.

Er xplora barnas første mobiltelefon?

Xplora er barnets første mobiltelefon og passer perfekt for foreldre som ikke ønsker å gi barnet smarttelefon ennå. Slik fungerer den. Xplora-klokken er fri for tilgang til sosiale medier og andre plattformer som YouTube, Snapchat og TikTok.

Hvilken smartklokke er best til barn? – Related Questions

Kan man bruke Xplora uten abonnement?

For at XPLORA skal virke som en telefon trenger du et abonnement. Vi har gjort det enkelt og inkludert et simkort med fri tale, data og sms. I inkluderer dette tjenestene for sporing og alarm, samt at alt er på norsk og at du har et norsk kundeservice om du lurer på noe.

Kan Xplora klokker ringe til hverandre?

Barn kan ikke utveksle meldinger mellom to Xplora-klokker ennå, men de kan ringe hverandre hvis telefonnumrene deres er lagret i foreldreappen. Chat-funksjonen er derimot begrenset til utveksling mellom klokken og appen.

Når er det normalt å få sin første telefon?

Telenor og Barnevakten.no anbefaler som hovedregel at barnet skal være 10 år før det får sin første mobil. Det kan være mange årsaker til å fravike en slik hovedregel, men det er alltid foreldrene som skal avgjøre om barnet er klar for å få sin første mobiltelefon.

Er Xplora klokke vanntett?

Kamera, vanntetthet, batteri, skjerm, dekning og SIM-kort

Xplora X5 Play er vanntett i klasse IP68, altså en av de enklere klassene.

Kan man bade med Xplora klokke?

XPLORA 5 har den tekniske beskrivelsen av vanntetthetsgrad IP68. IP brukes som en standard for å klassifisere nivå av vanntetthet på tekniske produkter. IPX8 tar beskyttelsen et hakk høyere enn andre klassifiseringer. Vi anbefaler derimot ikke å bade eller svømme med XPLORAklokkene.

Er det begge foreldre kan ha Xplora app?

Vi får mange spørsmål om begge foreldre kan ha sin egen app. Det kan de. 👏🏻 Når du har lastet ned app og opprettet bruker, kan du i menyen «Endre foresatt» administrere inntil 5 brukere. Det gjør det enkelt for flere å kommunisere med XPLORA klokka.

Hvor mye koster Xplora abonnement?

Abonnementet koster fast 139,- per måned. Inkludert i alle alternativer har du fri bruk av minutter, SMS, og inkludert data i Norge og EU/EØS. Vær oppmerksom på at egne priser gjelder fra Norge til utlandet, for fly, offshore og skip, til spesialnumre og bruk utenfor EU/EØS. Abonnementet har ingen bindingstid.

Kan man bruke andre abonnement på Xplora?

Dersom du velger å benytte en annen operatør må du inngå en avtale om mobilabonnement med mobiloperatøren du ønsker å bruke. Månedlige kostnader fra mobiloperatøren du velger kommer i tillegg. Xplora Mobile tar ikke ansvar for feil eller svakheter ved tjenesten som følger av bytte til en tredjeparts SIM-kort.

Hvordan legge til telefonnummer på Xplora?

Følg disse stegene for å komme godt i gang med din Xplora:
  1. Velg “Opprett brukerkonto”
  2. Skriv inn foresattes telefonnummer.
  3. Skriv inn 6-sifret kode som mottas på SMS.
  4. Skriv inn nytt valgfritt passord to ganger.
  5. Trykk på “Neste”.

Hvor mange kontakter kan man ha på XPLORA?

Smartklokke for barn som også er en mobiltelefon

Slik kan du enkelt holde kontakt med barnet og godkjenne opp til 50 andre kontakter barnet kan kommunisere med via mobilklokken.

Kan man bruke vanlig SIM-kort i XPLORA?

Xplora 4 er som sagt en telefon i klokkeformat. Derfor har den et forhåndsmontert SIM-kort som må kobles til et abonnement for å fungere. På denne nettsiden kan du skaffe deg et abonnement: https://xplora.no/aktiver/.

Kan man sende SMS med XPLORA?

Smartklokken (med unntak av XGO2) kan motta SMS, men ikke sende SMS. GPS og sikre soner: Med Xploras GPS-funksjon kan du enkelt følge med når barnet ditt er ute og leker. Du kan også opprette trygge soner i Xplora-appen, som vil gi deg beskjed når barnet forlater og ankommer sonen.

Hva koster det å ringe med Xplora?

Xplora International Calls
DESCRIPTIONOPPSTARTMINUTT
Til Canada and USA0,992,99
Til World Zone 10,994,99
Til World Zone 20,999,99
Til World Zone 30,9912,99

Leave a Comment