Hvilket land er det varmt i februar?

I februar er det fortsatt eksotiske reisemål langt unna som er de varmeste. Listen toppes av spennende navn som Thailand, Maldivene, Sri Lanka, Den dominikanske republikk og Mexico. Deilig sommervarme med kortere reisetid finner du blant annet på Kapp Verde-øyene og på Kanariøyene.

Hvor er det 20 grader i februar?

I februar er det varmt og solsikkert på reisemål som Thailand, Mexico og Aruba.

For en behagelig temperatur på rundt 20–25 grader skal du reise til:

 • Florida.
 • Kanariøyene.
 • Kapp Verde.
 • Madeira.
 • Marokko.

Hvilken kanariøy er varmest i februar?

Varmeste av Kanariøyene i februar

I februar begynner vårsesongen å sette seg på når vinteren slipper taket. På denne tiden så er den varmeste øya på Kanariøyene Fuerteventura, hvor strendene er få, men feriestedene er utrolige.

Hvilket land er det varmt i februar? – Related Questions

Hvordan er Tenerife i februar?

Været i Tenerife for februar har så lave som 17°C grader, mens de høyeste når 19°C grader. Det er perfekt temperatur for å gå rundt i Tenerife uten at det er for kaldt eller varmt. Det regner nesten aldri i Tenerife gjennom februar. Været er perfekt for å være ute og se hva Tenerife har å tilby.

Hvor varmt er det i Spania i februar?

Været i Spania i februar er relativt kaldt med temperaturer mellom 4°C og 13°C grader. Vi anbefaler at du bruker varme klær. Du kan forvente 3 til 8 dager med regn i Spania gjennom februar.

Hvilken kanariøy er varmest i januar?

Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura har deilig vær året rundt. Januar er en av de mildeste månedene med en gjennomsnittstemperatur på 21 grader. Varmest er det på turiststedene i de sørlige delene av Gran Canaria og Tenerife. Kaldest er det på Lanzarote.

Hvor på Gran Canaria er det varmest på vinteren?

På den sørlige halvdelen av Gran Canaria er været generelt best, og her er temperaturen ofte opp til fem grader høyere enn på den nordlige delen av øya. Den store forsklellen skyldes fjellene midt på øya, og fenomenet sees også på de andre kanariske øyene.

Er det varmt i Spania i vinterferien?

Det er ikke varmt overalt i Spania om vinteren. I motsetning til det mange tror, kan det mange steder være ganske kaldt i vintermånedene. Når det er sagt, finnes det også flere steder du kan dra til i Spania for å få litt vintersol med varmt vær.

Er det varmt i Gran Canaria på vinteren?

I desember og januar er ikke klimaet på Gran Canaria fullt så varmt som om sommeren og høsten, men hvem sier nei til herlige dagtemperaturer på rundt 21°-22° og vanntemperaturer på rundt 19° når vi har mørke og snø hjemme.

Når er det varmt i Tenerife?

Normalt sett er de høyeste temperaturene ved kysten på rundt 34-35 grader i mars, april og november, mens den i mai, juni og oktober kan nå opptil 36-37 grader mens gradestokken kan krype helt opptil 42-44 grader i juli, august og september.

Hvordan er Gran Canaria i februar?

Februar er en av de mest populære månedene å besøke Kanariøyene i. Her kan du nemlig nyte feriedagene i et behagelig klima med en gjennomsnittlig dagtemperatur på 19-21 °C. Gran Canaria er helt klart nordmenns favoritt om vinteren. Været er deilig, og øyen har rundt 9 soltimer per dag.

Hvor er det varmest i Tenerife?

Sørdelen er alltid varmest og har mest sol og færrest skyer, og vestsiden har også mye finvær. I nord er det også veldig varmt, selv om det kan være mer regn og skyer på denne delen av øya, sammenlignet med resten.

Når er Gran Canaria varmest?

Sommer – juni, juli og august. Dette er den varmeste tiden på året på Gran Canaria med en gjennomsnittstemperatur på 26 grader, og august er historisk sett den varmeste måneden. Men selv midt på sommeren er luftfuktigheten veldig lav, noe mange setter pris på.

Når er det best vær på Gran Canaria?

Sommer (juni-august) Sommermånedene er de travleste på Gran Canaria på grunn av det perfekte været. Temperaturen ligger på rundt 25-30 grader Celsius i denne perioden, noe som er veldig behagelig for de fleste.

Hvor er det varmt i januar og februar?

Bring it on, jeg elsker varme
Luft – dagLuft – nattReisemål
32°24°Thailand
31°24°Indonesia, Bali
30°21°Vietnam, Phu Quoc
30°22°Maldivene

Hvor er det 30 grader i januar?

For en riktig varm januar med temperaturer godt over 30 grader anbefaler vi en reise til:
 • Bali.
 • Gambia.
 • Maldivene.
 • Vietnam.
 • Sri Lanka.
 • Thailand.

Hvordan er været på Tenerife i januar?

Været i Tenerife for januar har så lave som 17°C grader, mens de høyeste når 20°C grader. Det er perfekt temperatur for å gå rundt i Tenerife uten at det er for kaldt eller varmt. Det regner nesten aldri i Tenerife gjennom januar.

Hvor varmt er det i Norge i februar?

Været i Norge for Februar 2023

Været i Norge i februar er relativt kaldt med temperaturer mellom -8°C og -1°C grader. Vi anbefaler at du bruker varme klær. Du kan forvente 3 til 8 dager med regn i Norge gjennom februar.

Hvordan blir sommerværet 2022?

Ifølge meteorologens prognoser ser det ut til å bli en kaldere og våtere sommer enn normalt. Men det er fremdeles håp for alle som er glad i sol og varme. 03. mai 2022 19:07 Sist oppdatert 03.05.2022 .

Leave a Comment