Hvor kan jeg kjøpe fotball?

Her hos Unisport kan du kjøpe nye fotballer fra mange ulike merker som Nike, adidas og Select. Vi tilbyr også offisielle kampballer fra både Champions League og Premier League, samt mange andre fotballer som brukes i de europeiske ligaene.

Når bruker man 5er ball?

Størrelsesguide fotball – velg riktig størrelse
  1. Størrelse 3 fotballer er egnet for barn fra 6-8 år. Ballens størrelse er mellom 62-63 cm i omkrets.
  2. Størrelse 4 fotballer er egnet for barn i 9-14 års alderen.
  3. Størrelse 5 fotballer er egnet for junior- og seniorspillere.

Hva er 7 er fotball?

For aldersklassene 10 – 11 år spilles det 7’er fotball.

Her utvikles spilleprinsippene fra 5’er fotball – tilpasset alder og modning. Relasjoner mellom roller på laget vil ligge nært opp til spilleformene i ungdoms- og voksenfotball, og vil være en fin læringsarena inn mot ungdomsfotballen.

Hvor kan jeg kjøpe fotball? – Related Questions

Hvilken størrelse på ball?

Størrelsesguide fotballer
AlderTrykk (bar)
Str. 3Opp til 8 år0,6 – 0,8
Str. 48-14 år0,7 – 0,9
Str. 5Senior0,7 – 0,9
Futsal

Hvor stor er en 7 bane i fotball?

Sjuerfotball: 30 x 50 meter.

Hva er den største seieren i fotball?

Kampen endte 31 – 0 til Australia. Bare det er en verdensrekord for største seier i en internasjonal fotballkamp. Men, Archie Thompson sto for 13 av disse målene, det er også en verdensrekord for flest mål av en enkelt spiller i en internasjonal fotballkamp.

Hvor stor er en 9 er bane?

Nierfotball spilles med åtte utespillere og keeper. For optimal utfordring og mestring anbefaler vi banestørrelse 48-50 x 60-72 m.

Hvor gammel for å spille old boys?

Old boys: 2 x 30 minutter spilletid. Spillere må ha fylt 33 år ved årets begynnelse.

Hvor lenge spiller G14?

G14: 2 x 35 min. Inntil 7 innbyttere, spillere som har vært byttet ut kan settes inn igjen. J15: 2 x 40 min.

Når begynner man med 11 er fotball?

For aldersklassen 13 år spilles det nierfotball, mens for 14-16 år spiller man elleverfotball.

Er det offside i 7er?

11 Offside For 3-er, 5-er og 7-er fotball: Benyttes ikke. 12 Feil og Hvis keeperen tar med seg ballen Det er lov å kaste eller spille ballen over overtredelser utenfor straffesparkfeltet etter redning midtlinjen når kepperen skal frigjøre redning han / hun spille over midtlinjen. ballen etter redning.

Er det lov å score direkte fra avspark?

Etter godkjent scoring settes spillet i gang fra midten av det laget som ikke scoret målet. Det kan ikke gjøres mål direkte fra avspark. Benyttes ikke.

Er det kort i 9 fotball?

Kort benyttes ikke. En spiller som er kvalifisert for advarsel vises vekk fra banen. Bortvisningen har ingen senere følger for spilleren. Bortvist spiller kan erstattes av en ny spiller.

Hva betyr xG i fotball?

Mange har begynt å få et forhold til “expected goals” (xG), altså forventede mål.

Hvor stor er en 11 bane?

Underlaget skal være gress, eller FIFA-godkjent kunstgress. FIFAs regler sier at en full bane (for to lag på elleve spillere) skal være 68 × 105 m.

Hvor lenge varer en 11 kamp?

En fotballkamp for senior-spillere varer i to omganger à 45 minutter, altså til sammen 90 minutter. I kampen er det en pause på ca. 15 minutter mellom hver omgang.

Er det lov å kaste ballen i mål?

Det er ikke lov til å sparke eller kaste ballen over midten ved målspark. Hvis dette skjer, skal det dømmes frispark fra der ballen passerer midtstreken. Hjørnespark: Hjørnespark tas fra det stedet hvor mållinjen og sidelinjen møtes.

Er det gule og røde kort i 9er fotball?

Det benyttes ikke gule og røde kort i barnefotballen. Gult kort: Når en spiller får gult kort, utvises spiller i 5 minutter. Utvisningstiden gjelder fra når dommer setter i gang spillet etter forseelse. Utvisningen er også en lagsstraff og det kan ikke settes inn på ny spiller for utvist spiller.

Er det tilbakespill i 7er?

Tilbakespill til keeper er i prinsipp ikke tillatt, men det gis kun frispark ved gjentatt forseelse. Dommerne vil forsøksvis veilede spillerne. 20. Når et lag ligger 4 mål foran gis motstander anledning til å sette inn en ekstra spiller, for å gjøre kampene mer jevnbyrdige.

Leave a Comment