Kan man bruke hårfjerningskrem nedentil?

Hvordan er det med hårfjerningskremer, kan man bruke det nedentil? – Ja, dersom du ikke ønsker å barbere deg kan det være et alternativ å bruke en mild hårfjerningskrem tilpasset intime soner. Da smører du kremen på og etter cirka 10 til 20 minutter virketid kan du skylle den av sammen med hårene.

Hvordan få det helt glatt nedentil?

Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot. Dersom du barberer du mot hårene vil du lettere få betennelse i hårsekkene.

Kan man bruke barbermaskin på underlivet?

Ja, du kan fint bruke en barbermaskin til å fjerne hår i underlivet.

Kan man bruke hårfjerningskrem nedentil? – Related Questions

Kan man bruke Veet i underlivet?

Du kan bruke Veet hårfjerningskrem i bikinilinjen, men sørg for å unngå kontakt med intime områder. Kontakt med genitale områder kan forårsake reaksjoner. MYTE: Du burde skrubbe huden samme dag som du skal fjerne hår. Skrubb huden 24 timer før du bruker hårfjerningsprodukter fra Veet, for best resultat.

Hvordan barbere bort kjønnshår?

Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot. Dersom du barberer du mot hårene vil du lettere få betennelse i hårsekkene.

Er det vanlig å shave underlivet?

Men du trenger absolutt ikke gjøre noe som helst! Det naturlige er ofte det beste. I tillegg vet man at hårene faktisk har en funksjon – hindre rusk og rask i å komme inn i skjeden, samt å forsterke det seksuelle via luktstoffer som samler seg i hårene og vibrasjoner i hårene.

Skal man bruke barberskum med barbermaskin?

Du trenger ikke å bruke barberskum, men kan tørrbarbere deg direkte. Du kan med andre ord barbere deg hvor som helst, også når du er på reisefot.

Hvordan få underlivet til å smake godt?

Det er noen ting du kan spise for å smake mildere nedentil. Frukt og grønnsaker som ananas og selleri gir væsken en mindre skarp smak. Kjøtt, fisk og melkeprodukter i tillegg til hvitløk, krydder og koffein får deg til å smake kraftigere. Ved å drikke vann vil du imidlertid dempe smaken igjen.

Hvordan shave underlivet uten å få nupper?

Barber med hårene der det er mulig

– Man bør unngå å barbere motsatt av hårenes lengderetning. Slik vil man redusere irritasjon, inngrodde hår og kutt, råder hudlegen. Skoje er enig: – I intimsonen får du færre nupper dersom du barberer med hårene, sier hun.

Hvordan unngå inngrodde hår etter barbering?

Gode råd
 1. Ikke plukk eller klem på de inngrodde hårene da dette kan føre til ytterligere irritasjon av huden.
 2. Bruk rikelig med smørende barberskum, -krem, eller -gel som får virke i noen minutter.
 3. Ikke barber mot hårets retning.
 4. Bruk varme kompresser for å gjøre hårene mykere før barbering.

Hvorfor får man har på tissen?

Håret på kroppen vår har viktige funksjoner. Håret på tissen holder på lukt fra underlivet, og det hjelper blant annet mot friksjon eller gnissing slik at det blir vanskeligere for bakterier å komme inn.

Hvordan shave der nede dame?

Det viktigste når du skal barbere deg nedentil er å bruke såpe/skum, en ren barberhøvel og barbere med hårene. Da reduseres faren for nupper og irritasjon betraktelig. Grunnen til at nupper oppstår er fordi hårene vokser i feil retning når man barberer mot hårene, da vokser de ofte innover igjen.

Hvor ofte barbere underlivet?

Du må selv kjenne etter hvor ofte du ønsker å barbere deg, men det tar 1 til 5 dager før hårene begynner å vokse ut igjen. Du må altså barbere deg når du selv synes du trenger det.

Hvordan unngå prikker etter barbering?

Disse få, enkle triksene kan bidra til å redusere utslett etter barbering, selv for den mest sensitive huden.
 1. Barber deg regelmessig.
 2. Hold deg kjølig.
 3. Hvis du virkelig trenger å bruke barbergel…
 4. Prøv tørr barbering.
 5. Barber deg smart.
 6. Skyll barbermaskinen etter bruk.
 7. Ta vare på huden din.

Skal man barbere oppover eller nedover?

Det stemmer at du alltid bør barbere med hårene. Barber du med hårene er det leggere å unngå rifter og nupper.

Kommer det mer hår etter barbering?

Dette er faktisk en ganske vanlig myte. Mange tror at barbering gjør at hårene blir mer stivere, mørkere og at en får mer hår. Du får ikke mer eller annerledes hår av å barbere deg.

Hvordan shave der nede uten å få røde prikker?

Barberer du MED hårene blir det ofte mindre sår, og røde nupper. Når hårene vokser ut igjen, kan det lett stikke og klø litt. Det kan være til hjelp å smøre med en fuktighetskrem, eventuelt med aloe vera i. Det kan også ha blitt små sår etter barberingen som bruker litt tid på å gro.

Hvordan shave mellom kjønnsleppene?

Strekk huden litt ved å ta tak og trekke oppover (eller nedover om du synes det er enklere). Da blir det litt mindre myk og lettere å bevege barberhøvel over området. Kan hende du må barbere oppover først, også nedover, også kanskje en annen retning for å få håret helt vekk.

Hvordan bli kvitt nupper i bikinilinjen?

Når huden er vasket grundig, lar du den være fuktet før du påfører en barberskum/gel. Så barberer du deg forsiktig og skånsomt i hårenes retning. Etter siste strøk med barberbladet skal du sørge for å vaske alle rester av barberskummet/geleen grundig vekk med varmt vann. Deretter påfører du en fuktighetskrem.

Leave a Comment