Kan man kappe Plissegardin?

Hvordan måle opp til Plissegardiner?

Mål så bredden øverst, nederst og midt på. Er det avvik her tar du utgangspunkt i det smaleste breddemålet. Gjør det samme med høyden og mål på begge sider og på midten. Er det avvik her tar du utgangspunkt i det største høydemålet.

Hvordan vaske Plissegardin?

Kort forklart trenger du bare å klikke av duken, bade den og klikke den på igjen.
  1. Dra opp plisséen/duetten.
  2. Demontér produktet med en flat skrutrekker.
  3. Bruk et mildt vaskemiddel i vann som holder maks 30 grader Celsius.
  4. La produktet ligge i 15 minutter.
  5. Etter 15 minutter kan du ta opp produktet og skylle det.

Hvor bred kan en plissegardin være?

Tilleggsinformasjon
plissering25 mm
minimum-bredde15 cm
maksimum-bredde360 cm
maksimum-hoyde300 cm
motorisertValgfritt

Kan man kappe Plissegardin? – Related Questions

Hvor langt ned skal gardinene gå?

Vi anbefaler å legge til 20% i bredden så gardinene henger pent ved siden av vinduet. Hvis gardinene skal benyttes på en allerede montert gardinskinne, mål opp skinnens mål og skriv dette i bredden. Vi anbefaler 8 cm fra underkanten av gardinskinnen til vinduets øverste kant + 8 cm under vinduets nederste kant.

Hvor langt ut fra veggen skal gardinene henge?

Hvor langt ut fra veggen skal takskinnen monteres? 6 cm eller mer. Gardinene bør henge fritt, så om du har andre ting som stikker ut av veggen – som ovn, vindusbord, hylle eller lignende – kan du plassere skinnen enda lengre ut fra veggen. Hvordan oppheng anbefaler dere?

Hvordan velge riktig størrelse på liftgardin?

Mål opp den bredden du ønsker på din liftgardin. Skal liftgardinen sitte inne i en karm skal du trekke fra 0,5 cm fra det smaleste stramme karmmålet. Mål opp den fulle høyden hvor gardinen skal dekke. Bemærk: UNIG liftgardin produseres nøyaktig ut fra de målene du opplyser.

Hvor bred rullegardin?

Vi anbefaler at du trekker fra ca. 0,5 cm fra bredden av ditt vindusmål om rullegardinen skal monteres inne i karmen. Husk også at det vil bli en lysglippe i sidene da stoffet vil være ca. 2,8 cm smalere enn totalbredden grunnet brakettene som kommer i tillegg.

Hvor langt fra vegg gardinskinne?

Avstand mellom skinnen og veggen

Monter skinnen slik at gardinen henger fritt, med en avstand på 7 cm mellom gardinen og veggen. Hvis du bruker dobbel skinne, for eksempel til ekstra ytre gardiner, skal du legge til enda 5 cm på de 7 cm.

Hvor skal liftgardin henge?

Liftgardiner. Liftgardiner kan henge inne i vinduskarmen, eller på utsiden av listene. Har du dype vinduskarmer kan det være fint med liften litt over vinduskarmen, da vises mer av vinduet.

Skal gardiner treffe gulvet?

Gardinene bør henge høyt, og gjerne gå helt i gulvet, mener produktansvarlig i Borge, Birgit Torkildsby. Hun minner om at det er personlig stil som gjelder. Ved å benytte flere gardintyper sammen, får man dessuten dybde. – Som ved å bruke sidegardiner sammen med undergardiner «stores» og eller liftgardin.

Hvordan bruke liftgardin?

Liftgardin er en enkel gardin som har navn etter et snortrekk som er montert bak på gardinen for å heise den opp eller ned. Når gardinen monteres over listen, skal den også dekke omrammingen på siden. Gardinene kan monteres inni vindusnisjen. Da sys den slik at den dekker hele lysåpningen.

Hvor mange Rynkebåndskroker pr gardin?

Rynkebåndskroken i kombinasjon med rynkebåndet vårt brukes både til gardinstang med ringer og gardinskinne med glidere. Tre rynkebåndskroken i rynkebåndets lomme, nedenifra og opp, snurr rundt, og hak deretter rynkebåndskroken i ringens eller gliderens lille øye. Finnes i to pakningsstørrelser.

Hvor høyt over gulvet skal gardiner henge?

Gardinen skal gjerne slutte 1 cm over gulvet, eller være 20 cm lengre slik at den legger seg på gulvet for en mer romantisk følelse.

Hvordan velge riktig farge på gardiner?

Velg farge og materiale

Hvis du ønsker et lunt og varmt uttrykk, velger du varme, gjerne litt mørkere farger. Ønsker du å ha et dust og rolig inntrykk, kan nøytrale og lysere farger være et godt valg. Og er du glad i farger, kan du velge mer fargesterke gardiner.

Hvordan få fine folder på gardiner?

Hvordan få jevne og fine foldene på gardinen? Noen vil svare at du bør bruke tomme toalettruller for å til foldene. Vi anbefaler en enda enklere løsning: glidere-på-bånd. Med glidere-på-bånd i gardinskinnen får du ensartede vakre folder som er like vakre uansett om gardinen er trukket for eller fra.

Hva er Stores gardiner?

Stores(tynn gardin)

Veldig lekkert å ha en tynn gardin(stores) innenfor den vanlige gardinen. Den skjermer for innsyn om dagen, men gir likevel lys. I trafikkerte områder blir gardinene lett skitne når svevestøvet kommer inn. En tynn innergardin er lett å ta ned, og vaske i maskinen.

Hvor mange glidere per gardin?

Hvor mange kroker du trenger avhenger av hvor store du vil at foldene på gardinen skal være. En generell anbefaling er 10 stk. for en gardin i enkeltbredde (140 cm).

Hva er Multifunksjonsbånd til gardiner?

Gardiner med multibånd

Gardiner med multifunksjonsbånd gir deg flere muligheter til oppheng på en gardinstang. Du kan enten bruke ringer og rynkebåndkroker, tre gardinen direkte på stangen eller benytte de skjulte hempene som kanal. Egner seg også til tak- og veggskinner ved å kombinere med rynkebåndkroker.

Hva er Rynkebånd?

Rynkebånd: Rynkebånd med enkel eller dobbel rynkebåndskrok er et påsydd bånd som med din hjelp skaper små, tette rynker. Du former rynkene ved å dra i snorene. Velger du et bredere rynkebånd blir rynkene mer fremtredende.

Leave a Comment