Kan man ta Kielferga uten pass?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Hvor lang tid bruker Kielfergen?

Avgangstider. Overfarten tar 20 timer. Fergene går ikke 24 eller 31.

Hva er forskjellen på Color Magic og Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Kan man ta Kielferga uten pass? – Related Questions

Hva kan man gjøre på Kiel ferja?

Opplevelser om bord
  • Oslo – Kiel. Taxfree Shopping.
  • Color Spa & Fitness Center. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.
  • Show Lounge.
  • Tower/Palazzo Night Club.
  • Casino.
  • Golfsimulator.

Hvor dypt stikker Color Magic?

M/S «COLOR MAGIC»
Lengde o.a.223,70 m
Bredde mld.35,00 m
Bredde største (brovinger)41,40 m
Dybde i riss h.dk9,70 m
Dybde i riss upper dk (7)21,90 m

Hvem er størst av Color Magic og Color Fantasy?

Størst er søsterskipet MS «Color Magic» som ble sjøsatt 2007. MS «Color Fantasy» har 966 lugarer, som gir plass til 2 750 passasjerer.

Hva kan man gjøre på Color Fantasy?

Color Fantasy byr på et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien, blant annet 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglig gratis show, handlegate med taxfree-butikker, badeland og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt.

Er det basseng på Color Magic?

Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy.

Er det frisør på Color Magic?

Som andre cruiseskip har både Color Magic og Color Fantasy et godt spa- og treningssenter. Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Hvor mange knop gjør Color Line?

Fakta om Color Magic

Skipet er et av verdens største cruiseskip med bildekk og ble bygget av Aker Yards i Turku i Finland og er registrert i Oslo. Skipet har en brutto tonnasje på 75 100 og en servicefart på 22 knop.

Hvor fort kjører Color Line Magic?

Selskapets linjer og skip
BåtLengdeToppfart
MS «Color Magic»224,90 m22 knop (40,74 km/t)
MS «Color Fantasy»223,70 m22 knop (40,74 km/t)
MS «SuperSpeed 1»214,90 m31 knop (57,41 km/t)
MS «SuperSpeed 2»212,80 m31 knop (57,41 km/t)

1 more row

Er det treningsrom på Kielferga?

Et fullverdig treningssenter og behandlingsrom med egne massører. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger. Her kan du trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet.

Hva koster en øl på Kielferga?

En flaske øl fra en kjent merkevare: 13 NOK (1.20 EUR)

Når må man være på Kiel båten?

Oppmøte senest 1 time før avgang. Ombordstigning starter ca 45 minutter før avgang.

Når kan man gå ombord på Kielferga?

Oppmøte senest 1 time før avgang for gjester uten bil. Ombordstigning starter ca 45 minutter før avgang. Prioritert innsjekk for passasjerer med 5-stjerners lugarer.

Kan man bruke euro på Kielferga?

Følgende valuta aksepteres ved betaling/varekjøp om bord: NOK og EUR. Det er ikke mulig å veksle valuta om bord. Tjenesten leveres av Telenor Maritime (TM).

Er det taxfree på Kielferga?

Butikkene om bord på Color Lines Cruises har et stort utvalg av taxfree-varer, delikatesser, klær, accessoirer, parfyme, kosmetikk, leker, elektronikk og gaveartikler. I skipets store taxfree-butikk sparer du mer enn 70 % på utvalgte produkter i forhold til veiledende priser i Norge.

Kan man sitte i bilen på danskebåten?

Av helse- og sikkerhetsmessige grunner kan du ikke sitte i bilen, dessuten må bildekket låses under overfarten. Pass på at du tar med deg det mest nødvendige, da du ikke får tilgang til bilen under reisen.

Er det lov å ta med alkohol på danskebåten?

Alkohol og tobakk

De som er 18 år eller eldre kan ta med følgende: Fem liter øl med opptil 4,75% alkohol eller tre liter vin eller tilsvarende varer som inneholder opptil 22% alkohol. De kan også ta med seg 200 sigaretter eller 250 gram med andre varer som inneholder tobakk.

Leave a Comment