Når har navnet Emilie navnedag?

Emilie har navnedag 23. januar. Det er 9537 personer i Norge som har dette navnet.

Hvor mange er det som heter Emilie i verden?

Emilie
Emilie:10964 kvinner. Rangert som nr. 47.
Emelie:310 kvinner. Rangert som nr. 772.
Andre relaterte navn
Guttenavn:Emil

Hvilket navn betyr stjerne?

Stella betyr stjerne på latin og har et oppsving i popularitet på 2000-tallet her i Norge, hvor vi finner 1253 kvinner med dette navnet, enten som eneste fornavn, eller i kombinasjon med et annet.

Når har navnet Emilie navnedag? – Related Questions

Hvilke navn betyr sol?

Sommerlige navn for jenter

– Man kan velge navn som Solveig, Solborg, Soline og Solvår. I tillegg har vi navnet Sunniva fra gammelengelsk. Dette navnet betyr sol og gave, sier han. For små gutter kan man finne navn som Solbjørn, Solan, Sole og Soleiv.

Hva er det vanligste navnet i verden?

Det vanligste fornavnet i verden er de muslimske Muhammad (Mohammed), og det vanligste etternavnet er det kinesiske Li. I den kristne delen av verden er varianter av Johannes det vanligste, etter døperen. Vanlige varianter er det engelske John og det spanske Juan.

Hva er navnet på den nærmeste stjernen?

Den nærmeste stjernen, Proxima Centauri, ligger 40 billioner kilometer (4,22 lysår) unna.

Hvilket navn betyr måne?

Luna – latinsk navnMånen.

Hva betyr navnet Luna?

Betydning: latin:’måne’ – månegudinnen i romersk mytologi (over 20 etternavn). Det er 682 personer i Norge som har dette navnet.

Hva betyr navnet lune?

Lune er fransk form av Luna. Navnet Luna kommer fra det latinske ordet for måne.

Hva betyr navnet Ayla?

Ayla er eit tyrkisk kvinnenamn som tyder ‘lysring’, til dømes rundt månen. Ayla kan også vere ein variant av Eila eller av det samiske Aila.

Hva betyr Aurora navn?

Aurora er eit kvinnenamn som kjem av latin aurora med tydinga ‘morgonrøde’. I romersk mytologi var Aurora gudinne for morgonrøden. Framandordet for nordlyset er Aurora borealis.

Hva betyr navnet Lyra?

Lyra er blitt til som jentenavn på engelsk. Det er hentet fra det greske ordet lyra for strengeinstrumentet lyre. Navnet kan være tatt i bruk fordi det minner om rolig musikk og harmoni.

Hva betyr navnet Eloise?

Eloise, fransk Éloïse, og en eldre fransk variant, har opphav fra gammeltysk (germansk). Det er satt sammen av to deler som betyr sunn og skog (tysk: heil + witu).

Hva betyr Elli?

Et jentenavn av norrøn opprinnelse. Elli var på sitt mest populære i 1948. Betydning: norrøn:Elle(Elli) var i norrøn mytologi Utgård-Lokes fostermor, betyr der ‘alder’ Tor må slåss med Elli i Utgard , kan bety ‘alder’ el ‘ild’, – kan også være av Helene ‘lys’.

Hva betyr Lilian?

Lillian er et kvinnenavn med opprinnelse i det latinske ordet lilium som betyr «lilje».

Er Lillian et guttenavn?

Et jentenavn av engelsk opprinnelse. Lillian var på sitt mest populære i 1946 og er for tiden på 292. plass på listen over jentenavn i Norge.

Hvor mange i Norge heter Lillian?

Så populært er Lillian:

5719 personer har dette navnet. I 2021 var Lillian på 314. plass i Topp 710 jentenavn 2021. I 2020 var Lillian på 305.

Leave a Comment