Når har navnet Emilie navnedag?

Emilie har navnedag 23. januar. Det er 9537 personer i Norge som har dette navnet.

Hvor mange er det som heter Emilie i verden?

Emilie
Emilie:10964 kvinner. Rangert som nr. 47.
Emelie:310 kvinner. Rangert som nr. 772.
Andre relaterte navn
Guttenavn:Emil

Hvor mange i Norge heter Emily?

Så populært er Emily:

2243 personer har dette navnet. I 2021 var Emily på 65. plass i Topp 710 jentenavn 2021. I 2020 var Emily på 69.

Når har navnet Emilie navnedag? – Related Questions

Hvilke navn er ikke lov i Norge?

Det som ikke er mulig å bruke er for eksempel banneord, titler (som Konge eller Prinsesse), medisin- og sykdomsnavn, eller fornavn som etternavn og etternavn som fornavn. Man kan sammenfatte det på en veldig enkel måte: Det er ikke lov med navn som kan gi negative assosiasjoner.

Hva er det mest populære navnet i 2022?

Klart flest heter Anne, med 70 752 stykker. Inger er det 30 530 jenter/kvinner som heter, og 25 139 ved navn Kari. Alle tre er navn som har vært populære over lang tid, og som også var populære da flere samlet seg om toppnavnene enn det som er vanlig nå.

Hvor mange heter Nomi i Norge?

Hvor mange heter Nomi i Norge? 54 kvinner har Nomi som første fornavn. Av disse har 33 Nomi som eneste fornavn. Ingen eller høyst tre menn heter Nomi i fornavn.

Hvor mange i Norge heter Jeanette?

Jeanette
Varianter og popularitet i Norge (2020)
Jeanette:3928 kvinner. Rangert som nr. 164.
Jeanett:817 kvinner. Rangert som nr. 431.
Janet:412 kvinner. Rangert som nr. 669.

Hvor mange i Norge heter Anny?

Anny
Land hvor Anny, Annie eller Anni er mye brukt.
Varianter og popularitet i Norge (2020)
Anny:1807 kvinner. Rangert som nr. 275.
Annie:1231 kvinner. Rangert som nr. 344.

Hvor mange i Norge heter Emma?

Så populært er Emma:

13062 jenter og 17 gutter har dette navnet. I 2021 var Emma på 2. plass i Topp 50 jentenavn 2021.

Hvilket jentenavn er mest populært?

Ifølge navnestatistikken var Nora det mest populære jentenavnet i 2021.

Hva heter flest jenter i Norge?

Grafikken viser topp 10 mest brukte navn for jenter og gutter som fikk navn i 2021. 1. – 10. plass, jenter: Nora, Emma, Sofie, Olivia, Ella, Sofia, Maja, Leah, Frida, Ingrid.

Hvilket navn er mest populært nå?

Hvilke navn tror du er i toppen? Tradisjonen tro slipper Statistisk Sentralbyrå (SSB) oversikt over de mest populære navnene fra fjoråret, og i 2021 var det jentenavnet Nora/Norah, Emma og Sofie/Sophie, og guttenavnet Noah/Noa som troner øverst på listen, tett etterfulgt av Oskar/Oscar og Oliver.

Hva er typisk norsk navn?

Navnene på vei opp er først og fremst Odin og Thor. På vei ned finner vi Trym, Brage og Frøya. Navn som har holdt seg mer stabilt er Alf, Ask, Balder, Loke og Tor for gutter og Edda, Embla, Freja, Freyja, Frøy, Idun og Idunn for jenter. Mindre brukte navn er Eir, Freya, Gerd, Heidrun, Modgunn, Nanna, Siv og Urd.

Hva er Norges mest vanlige navn?

Noah og Nora var de mest brukte navnene til babyer i 2021, men de er ikke de vanligste navnene i Norge hvis vi ser befolkningen under ett. Folk flest i Norge heter nemlig Jan og Anne.

Hvor sjeldent er navnet ditt?

Lurer du på hvor vanlig ditt navn er, kan du sjekke det raskt og enkelt på SSB sine nettsider. Her skriver du inn for- eller etternavnet ditt og trykker enter. Søker man for eksempel på et veldig vanlig guttenavn som Jonas, kan man se at det er over 14 000 menn som har dette som fornavn.

Hva er det rareste navnet i Norge?

Det rareste navnet vi har i Norge er vel Espen Thoresen Hværsaagod Takkskalduha. «Urhines Kendall Icy Eight Special K.» Ja, du hørte riktig. Et barn som er oppkalt etter det ulovlige stoffet ketamin. Det uttales forresten «Your Highness» også.

Kan man ha to navn?

Plikt til å ha navn. Alle skal ha fornavn og ett enkelt eller dobbelt etternavn og kan i tillegg ha mellomnavn. Enhver har plikt til å bruke sitt fornavn og etternavn som personnavn. Ingen kan ta, endre eller sløyfe navn på annen måte enn etter loven her.

Leave a Comment