Om AboutMyBaby

AboutMyBaby er et nettsted for alle som vil lese og lære om graviditet, babyer, oppvekst og alle utfordringer og spørsmål som disse temaene fører med seg.

Vi vet det kan være vanskelig å finne relevant informasjon når man søker på nettet, og ofte kan du havne på lange, tungleste artikler på flere sider når du kun vil ha et raskt og konsist svar. Derfor fokuserer vi på å skrive korte artikler som svarer på bestemte spørsmål. Her trenger du ikke å skumme gjennom mange avsnitt med urelevant informasjon for å finne svar på det du lurer på om baby og relaterte temaer.

Hvem står bak AboutMyBaby?

AboutMyBaby drives av en gruppe kvinner som elsker babyer og alt det som hører med. Per i dag drives nettstedet på fritidsbasis av Siri, Monica og Martine.

Siri Skogvold – Sykepleier

Siri er en glad og blid person som alltid har mye energi. Mens hun ikke er opptatt i jobben sin som sykepleier, har hun planlagt og startet nettstedet AboutMyBaby.

Siri bruker naturligvis også mye tid på familien sin, all den tid hun har 3 jenter, 1 gutt, 3 hunder og en herlig mann på hjemmefronten.


Monica Berg – Allmennlege

Monica ivrer etter å hjelpe folk med å få et bedre liv, og det er derfor hun bestemte seg for å bli allmennlege.

Monica vil bidra med med god informasjon til leserne av AboutMyBaby, for det er ingen tvil om at hun har mye kunnskap å dele.

På hjemmebane har Monica et fullt kjør med 1 nyfødt jente. På fritiden liker Monica å gå turer med mannen og deres to labradorer.


Martine Stenersen – Jordmor

Martine visste tidlig i livet at hun ville bli jordmor, ettersom det er noe både hennes mor og mormor har jobbet som.

Det er ingen hemmelighet at Martine elsker å se nyfødte bli en del av samfunnet vårt, og hun har opparbeidet seg utrolig mye kunnskap både gjennom utdanningen sin og erfaringen som jordmor.

Vi er heldige som har fått Martine som skribent her hos AboutMybaby, og vi håper dere setter pris på kunnskapen hennes.